Tudela: «La peatonalització ha perjudicat al comerç d’Alzira cal educar primer a la gent»

0
430
I. Martinez E. Nomdedéu D. Gómez i R. Tudela en la inauguració

Estem a favor de la peatonalització però en contra de les formes

Hem de canviar radicalment les formes de treballar

Cal buscar línies d’actuació per superar la llarga ombra de la crisi

La indústria local i el sector serveis «estan funcionant» però el comerç «va mal i l’hosteleria regular» així s’ha pronunciat el president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) Raül Tudela en els instants previs a la inauguració de la X Setmana Econòmica celebrada este matí a la Casa de la Cultura.

Una part de la crisi que afecta al comerç local ve donada «per la peatonalització» que segons Tudela ha sigut «perjudicial» per als comerciants, en considerar que «cal educar primer a la gent». El dirigent empresarial ha assegurat a Riberaexpress que la directiva empresarial «estem a favor de la peatonalització, però en contra de les formes», en entendre que els clients «no estan acostumats a comprar a peu en Alzira». Tot i això advertix, «tots hem de canviar les formes actuals de treball» per tal de superar una crisi que afecta a uns més que a altres.

El tancament del carrer Hort dels Frares, ha provocat, segons el president de l’AEA, «un bucle en el poble que fa que no funcione», qui ha reclamat «ajuda per al comerç local».

Poc després en el discurs inaugural, Raül Tudela, ha declarat que confia en que siga «una setmana exitosa per a tots» i espera que els industrials i comerciants d’Alzira «agafen idees per a beneficiar els seus negocis».

Mentre l’alcalde d’Alzira Diego Gómez es troba convençut que en este jornades «es dibuixaran línies d’actuació per superar la llarga ombra de la crisi».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here