Diego Gómez: «La crisi que pateix el comerç és cojuntural i en el cas d’Alzira no es pot donar la culpa a la peatonalització d’Hort dels Frares»

0
686
Carrer Pérez Galdós
Diego Gómez Raül Tudela i Ivan Martinez

El comerç de proximitat deu adaptar-se a la realitat actual

Alzira és junt a València la ciutat on més ha baixat la desocupació

Mai s’han generat tans recursos per combatre l’atur a la ciutat

La crisi del comerç «no sols afecta a Alzira és cojuntural i per tant no es pot donar la culpa a la peatonalització d’un carrer», així ha replicat l’alcalde Diego Gómez a les declaracions realitzades a este mitjà pel president dels empresaris locals qui esmentava el «perjudici» que ha causat la peatonalització del carrer Hort dels Frares al comerç local.

Gómez aconsella que «no sigam catastrofistes» i que el comerç de proximitat «s’adapte» a la va realitat actual. I ha afegit, en declaracions realitzades a Riberaexpress, que «no hem rebut queixes dels comerciants d’Hort dels Frares», es més, segons l’alcalde, han obert les portes dos nous comerços des que es va tancar el tràfic, fa prop d’un any. Fins i tot la primera autoritat local assegura que els ciutadans han vist de «forma positiva la millora de la mobilitat en el centre de la ciutat».

El president del consistori alzireny resalta que Alzira, després de València capital és la ciutat valenciana «on més ha baixat l’atur», fruit de les polítiques d’ocupació desenvolupades pel seu equip de govern; «mai s’han gestionat tans recursos», assegura després d’explicar el milió d’euros aportat per l’Ajuntament que ha generat ajudes de la Generalitat pròximes als 3 milions d’euros.

També ha recordat la reducció d’impostos i taxes com la rebaixa de l’IBI i fins un 50% de l’impost d’activitats empresarials per aquelles empreses que incrementen els llocs de treball.

Queda molt per fer

Tot i això, reconeix,  que encara «queda molt per fer en distints àmbits», un d’ells la millora de les infraestructures, que recorda són competència de la Generalitat i del Govern central; «nosaltres no hem parat de donar la vara» en reivindicacions com la conexió directa amb l’Ap-7 i els accessos a la ciutat per la zona nord.

L’alcalde d’Alzira espera que estes problemàtiques es debatisquen durant les jornades de la X Setmana de l’Economia organitzades per l’Ajuntament i l’AEA.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here