El Nítida Alzira aconseguix un valuòs empat davant El Pilar (2-2)

0
340

José Carlos posà les taules quan solament restaven 15 segons per a concloure l’encontre

El Nítida Alzira FS va empatar en la canxa d’El Pilar (2-2) en el partit disputat dijous, corresponent a la 18a jornada. Les coses no començaren massa bé per als de Braulio Correal, ja que en solament dos minuts la lluita ja estava decantada per al bàndol local amb un avantatge de dos gols. Primer amb un rigorós penal, que transformà Rafa Ara i, segons després, el mateix Ara culminava un gran contracolp per tal de posar el 2-0.

No fou el millor inici, però així i tot, els alzirenys tractaren de fer el seu joc i les oportunitats s’anaren succeint a mesura que el rellotge avançava. Més si cap en el segon temps, quan el domini del Nítida Alzira era ja era tangible. Tant és així que Cris Araiz va acurtar distàncies en el minut 23 amb un potent xut. Quedava molt de partit, però el conjunt riberenc no estava encertat. Oportunitats, pals, amonestacions, així es consumien els minuts.

Però, malgrat les adversitats, el Nítida Alzira no estava disposat a perdre. Quan restaven dos minuts, Braulio Correal va fer ús del porter jugador amb l’objectiu de posar les taules. Després d’un primer intent frustrat, fou en els últims segons quan els alzirenys empataren el partit fruit d’una pacient combinació amb el joc de cinc.

El Nítida Alzira es queda líder de la competició amb 46 punts. El pròxim dissabte, a partir de les 20 hores, rebrà en el Palau d’Esports al Mislata FS, un dels candidats al títol. Per tal de crear un bon ambient i ajudar a l’equip, des del club es llançarà durant la setmana el hashtag #omplimelpalau, junt amb una sèrie de mesures per a aconseguir el màxim suport de l’afició.  

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here