La falla Gallera-Hort dels Frares lliura el I Guardó El Cant del Gall a l’actor Álex Gadea

0
1719
Álex Gadea amb el guardó

 

El Sifoner
El Saló Daurat abarrotat de públic

L’alcalde Diego Gómez durant l’acte

L’actor alzireny Álex Gadea ha rebut el I Guardó El Cant del Gall lliurat per la falla La Gallera-Hort dels Frares durant la recent presentació del llibret d’esta comissió d’Alzira. Lliuraren el premis les falleres majors de la falla Darling Canet i Beneyto i Paula Cebolla i Carrió..

Un llibret anomenat El Cant del Gall que dedica un ample i detallat monogràfic al rei Jaume I.

L’acte celebrat al Cercle Alzireny contà amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat Diego Gómez, del regidors d’Educació Pepe Grau, del regidors José Andrés Hernández i Juanma de la Cámara, de la Fallera Major Infantil d’Alzira Aitana Carbó, a mésdel president de Fallers pel Món, José Enrique Amores i del cantant i col.laborador del llibret Lluís El Sifoner i del cronista oficial de la ciutat Aurelià Lairón.

Presentar este important event cultural Emili Sanchis i Ana Masiá amb la col.laboració de José Andrés Ferrer i d’Irene Carrió.

L’acte finalitzà amb el cant de l’himne de la falla a càrrerc de Lluís El Sifoner.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here