La Policia Local d’Alzira col.labora amb el rescat d’una alumna del Garcia Sanchiz atrapada en una porta automàtica

0
723
Alumnes del Garcia Sanchiz a l’eixida del centre (Arxiu)

Una alumna d’11 anys del Ceip Federico Garcia Sanchiz d’Alzira va patir, ahir, ferides lleus en el coll al quedar atrapada en una porta d’obertura automàtica del centre. Afortunadament la menuda es troba «perfecta» segons fons del centre i hui ha acodit a les classes.

Els fets ocorregueren cap a les 16:30 hores quan un grup d’alumnes que participen en un projecte educatiu per a conèixer el funcionament de les màquines coneixia el funcionament d’una porta corredera ubicada en la zona reservada a l’aparcament de vehicles.

Professors, mares i pares del col.legi visqueren uns moments d’angoixa durant els primers moments de l’accident en veure que la xiqueta havia quedat atrapada pel coll. Avisaren a la Policia Local i a la seua arribada ajudaren al conserge i als professors a desplaçar la porta llevant els topes de la mateixa per alliberar a l’alumna.

La menuda va ser traslladada a l’Hospital de la Ribera on va ser curada de les lleus ferides que havia patit. Afortunadament tot quedà en un fort esglai que va patir tota la comunitat educativa del Garcia Sanchiz en ser l’hora de l’eixida de l’alumnat del centre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here