Carlet acull este dissabte la XIV Trobada d’Escriptors de la Ribera

0
531

Un nodrit grup d’escriptors i altres professionals vinculats al món del llibre participaran demà en la catorzena edició de la Trobada d’Escriptors de la Ribera. Una jornada que comptarà amb la participació de narradors, poetes, editors i il·lustradors vinculats als diversos pobles i ciutats de la nostra comarca.

La trobada d’este grup de lletraferits es produïx gràcies a la iniciativa de l’autor Josep Lozano i se celebra de forma itinerant des de l’any 2004. De fet, la Trobada d’Escriptors de la Ribera ha passat, a hores d’ara, per Benifaió, Alginet, Sueca i Algemesí, entre altres localitats.

La jornada de dissabte començarà a les 11 h a l’Ajuntament de Carlet, on s’ha programat la recepció dels assistents. A continuació, participaran en un recorregut per la ciutat en el qual visitaran l’església de l’Assumpció de Nostra Senyora, el patrimoni dissenyat als anys 20 per l’arquitecte Mora a Carlet com ara l’Estació, el Parc escolar i el Mercat, i, a més, s’acostaran al llarg malecó del riu Magre. La visita també inclou l’ermita de Sant Bernat, erigida al 1666 pel comte de Carlet, Jordi de Castellví. A banda del patrimoni històric i medi ambiental de #Carlet, els assistents a la trobada d’escriptors també coneixeran el patrimoni gastronòmic carletí amb una degustació de coca seginosa carletina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here