El conseller d’Economia anunciarà demà en Alzira les ajudes per als polígons industrials

0
623
Rafa Climent en el lliurament dels premis econòmics d’Alzira 2017

Els empresaris d’Alzira i la comarca demanen fibra òptica per als polígons industrials

Recuperaciones Xúquer l’editorial Bromera i CMA s’instal.len al parc El Pla

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, mantindrà demà un encontre a Alzira amb alcaldes i representants de les comarques de La Ribera Alta i La Ribera Baixa per a presentar les ajudes de de l’IVACE de 2018 i 2019 de millora i modernització dels polígons industrials.

L’Associació Empresarial Alzira (AEA) ha demanat a l’Ajuntament de forma reiterada que sol.licitara estes ajudes per instal.lar fibra òptica en els polígons industrials de la capital de la comarca. Sembla que L’IVACE té una partida de 2,5 milions d’euros per destinar-los a esta finalitat. Així que el president de l’AEA Raül Tudela confia en que el conseller d’Economia porte bones notícies al respecte i per tant que el Parc Empresarial El Pla i altres instal.lacions industrials de la ciutat sigue més competitives.

Distintes empreses han començat a instal.lar-se en El Pla d’Alzira, com l’empresa Recuperaciones Xúquer SL que ha començat a fer ja el trasllat a la nova nau construida sobre una parcel.la de 4.000 m2. Men tre es troben en plena construcció les noves instal.lacions de l’Editorial Bromera i de Comercial Maquinaria Alzira (CMA). A més el Grupo Mazo projecta trasllardar-se a este parc empresarial on ha adquirit una parcel.la de 100.000 m2 i CMPlastik pretén ubicar una planta per al reciclatge de residus plàstics i de la palla de l’arròs, una vegada aconseguisca la subven ció sol.licitada a la UE.

Pero l’important polígon industrial d’Alzira topeta amb dos problemes per tal d’aconseguir la màxima competitivtat; d’una banda l’alçament d’un 80 centímetres del terreny de les parcel.les sobre els vials com marca el Patricova, i d’altra la falta de fibra òptica, tal i com han manifestat en més d’una ocasió els nous dirigents de l’associació empresarial.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here