Esports repartirà enguany 105.000€ entre tots els clubs esportius d’Alzira

0
734
Reunó del Consell Assessor d’Esports

Els clubs esportius d’Alzira rebran enguany de l’Ajuntament una subvenció total de 105.000 euros, 15.000 més que l’any passat  i més del doble dels 47.000 que es distribuiren en 2015.

La regidoria d’Esports destina, a més enguany 14.000€ a material esportiu per a les distintes escoles esportives, davant els 6.000 de 2017. La seua titular Aida Ginestar ha manifestat a Riberaexpress que «també hem augmentat la partida que destinem a millorar les instal.lacions». Ginestar destaca la «transparencia» en el seu departament «per aportar tota la informació i millor gestió dels recursos econòmics municipals».

La responsable de l’area esportiva municipal es va reunir ahir amb el Consell Assesor d’Esports per informar de totes estes millores als representants dels diferents clubs alzirenys

Esta vesprada la regidora de cultura i Esports Aida Ginestar s’ha reunit amb el Consell Assessor d’Esports de la Ciutat format per representants de tots el clubs d’Alzira per tractar temes relacionats amb el pressupost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here