Entre Comarques visita este cap de setmana Potries Ròtova i Barx a la Safor

0
506
Barx

Entre Comarques es tracta d’un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor.

 

Mitjançant aquest programa es donarà a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

 

Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

 

2 rutes al dia + gastronomia + detall de benvinguda = 5 € / persona.

 

El preu per persona és de 5 euros al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran  en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà amb un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada.

 

Aquest dissabte, 17 de febrer, comença al matí a POTRIES: Visita trama urbana  i visita al Museu de Terrisseria Àngel Domínguez.  I a la vesprada, RÒTOVA.

 

El diumenge, 18 de febrer, BARX, ruta de matí i vesprada. Al matí Ruta del Comerç de la Neu. I a la vesprada Descobreix Barx.

 

Totes les rutes començen a les 10:30 hores del matí i a les 16:30 hores de la vesprada des de l’Ajuntament de cada població, segons el programa establit.

 

Els trasllats fins al municipi que organitza la ruta és a càrrec del participant.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here