Els termòmetres baixen fins els 0º en alguns punts d’Alzira

0
430
Gel en el vehicle aparcat al parc de Les Basses

Els termòmetres han baixat esta matinada fins els zero graus en alguns punts del terme i de la ciutat d’Alzira com ho demostra el gel que presentaven els vechicles aparcats en el parc de les Basses.

La forta rosà caiguda esta nit s’ha convertit en gel a primera hora d’este matí com s’aprecia en les imatges.

Però esta lleugera gelada no ha tingut cap conseqüència en les varietats citrícoles que encara penjen dels arbres, segons fons d’Alzicoop que en canvi valoren «molt positivament» les últimes pluges caigudes que sumen entre 80 i un centenar de litres per metre quadrat segons les partides.

Les previsions meteorològiques sobre la comarca apunten a una recuperació de les temperatures al llarg de la setmana; així les mínimes estaran majoritàriament per dalt dels 10º i les màximes oscil.laran entre els 17 i els 20º.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here