Alzira sol.licita 600.000€ per a ficar en marxa tres tallers més d’ocupació

0
433

IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball 600.000 euros per posar en marxa el programa DINAMITZA’T, tres tallers d’ocupació amb contractes d’un any dirigits a 30 joves aturats/des d’entre 16 i 30 anys inscrits/es en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquest projecte tindrà tres especialitats formatives amb 10 alumnes en cadascuna d’elles, que realitzaran la formació i les pràctiques als distints serveis municipals:

  • Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.
  • Activitats de gestió administrativa, gestió comptable i gestió administrativa per a auditories.
  • Sistemes de gestió de la informació.

Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «Aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat homologats. Es formalitzarà un contracte per a la formació i l’aprenentatge, a jornada completa des de l’inici del projecte I durant un any. Des d’IDEA i la regidoria continuarem treballant per combatre l’atur, dins de les nostres possibilitats,  perquè la nostra prioritat és crear treball. Cal recordar, a més a més, que l’Ajuntament ja té en marxa quatre tallers d’ocupació per a aquest 2018, que estan beneficiant a més de 80 aturats/des, quan en el 2015 no hi havia cap aprovat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here