La Generalitat licita la redacció del projecte i direcció d’obres del Palau de Justícia d’Alzira

0
554
La consellera de Justícia amb el Degà dels advocats d’Alzira
Gabriela Bravo en els jutjats d’Alzira

Diego Gómez: «Es tracta d’una reivindicació històrica que comença a fer-se realitat»

La Generalitat ha licitat la redacció del projecte i la direcció d’obres per tal de construir el nou Palau de Justícia d’Alzira, projecte que té un cost aproximat als 428.000 euros.

El termini per a la presentació de les propostes conclourà el pròxim 20 de març, després que s’iniciara el passat 7 de febrer.

El regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual ha mostrat la «satisfacció» de l’equip de govern donat que «perfí després de molts anys s’ha tret a licitació la redacció del projecte».

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez en declaracions a Riberaexpress ha recordat que la promesa de la conselleria de Justícia «era que el Palau funcionara en esta legislatura», perquè «Alzira i la comarca necessitem aquesta infraestructura de forma urgent». Gómez recorda que es tracta «d’una reivindicació històrica que comença a fer-se realitat».

Prioritat per al Consell

La consellera de Justícia Gabriela Bravo manifestà durant la seua visita als jutjats d’Alzira en setembre de 2016 que “este proyecte és una prioritat per al Consell i s’inclourá en els pressupostos de 2017, en tractar-se d’un dels partits judicials més grans de la Comunitat Valenciana que encara no conta amb un edifici judicial propi”.

Les futures instal.lacions judicials que reuniran els jutjats repartits actualment entre dos edificis, s’ubicaran en una parcel.la de l’avinguda Luis Suñer que l’Ajuntament d’Alzira donà la legislatura anterior a la Generalitat.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here