Fernando Barberà: «Espere que el meu fill haja vist este grandíssim homenatge de la UD Alzira»

0
1597
Els jugadors de l’escolar han format un gran cor en el centre del camp
El president del Ciutat d’Alzira entregant una camiseta

El Suñer Picó volcat amb l’etern capità
El pare de Nacho i el president davant els components de l’escola

 

El vicepresident del club Fernando Barberá ha manifestat esta vesprada als mitjans de comunicació ;»espere que el meu fill haja vist des del cel este grandíssim homenatge». Tota l’escola de l’entitat blaugrana junt a una representació del Ciutat d’Alzira i de l’Alzira Futbol Base han desfilat pel terreny de joc del Suñer Picó fins formar un gran cor en el centre del camp encapçalat pels companys de Nacho del Cadet B que portaven una gran pancarta «Sempre en el el nostre cor, sempre en la nostra emòria», a més de Fernando i del president Juan A. Sanjuán.

Eren els prolegòmens més emotius de la ja llarga història de l’estadio Luis Suñer Picó que presentava una tribuna, pràcticament, plena amb uns 2.000 espectadors que han guardat un impresionant minut de silencia abans de començar l’Alzira-Novelda corresponent a la 3ª división per a culminar amb una atronadora ovació amb tot l’estadi en peu.

Un pare molt emocionat agraïa el comportament de clubs com el Val’encia i l’At Madrid «han tingut un comportament de 10» i reconeixia que estos homenatge «em donen força per poder seguir avant», per acabar dient «Nacho era de la UD Alzira des que va nàixer i sempre es deixava la pell en el camp».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here