Alzira beurà en març aigua amb un màxim de 16 mg/l de nitrats

0
428

L’Ajuntament es marca com a objectiu obtindre l’aigua en menys nitrats de la història durant el primer trimestre de 2018

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha iniciat el procés de regulació de l’entrada d’aigua des de la potabilitzadora als dipòsits municipals per tal d’aconseguir el volum de 2,8 hm³, que proporcionaria a la població l’aigua amb millor qualitat enregistrada fins al moment.

 

Actualment, està realitzant-se la primera de les fases, i l’objectiu és aplegar a l’última de les quatre previstes a meitat del pròxim mes de març, sempre i quan no existisquen complicacions en el procés. En estos moment l’aigua de la xarxa potable local oscil.la entre els 22 i 25 mg/ l que rebaixara a un mínim de 12 i un màxim de 16 mg/l al llarg del pròxim mes de març.

Cal recordarque no fa massa temps els alzirenys consumien aigua potable que superava el mínim que marca l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que és de 50 mg/l i en ocasions arribava a percentatges de 70 i 80.

 

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística recorda que “hem estat lluitant, des de fa molts anys, perquè Alzira tinguera aigua saludable, que els veïns i veïnes d’Alzira pogueren veure aigua de l’aixeta amb total tranquil·litat i sense perill per a la salut.

 

És clar que des de l’equip de govern hem treballat sense descans per poder aplegar a eixe objectiu i al llarg dels últims anys hem posat tots els mitjans per aconseguir-ho.

 

Segons Pascual, amb els estudis dels tècnics, tant de l’empresa Aguas de Valencia com els de l’Ajuntament, i una sèrie de mesures aplicades progressivament, podem assegurar que al mes de març d’este mateix any obtindrem l’índex de nitrats més baix de la història en la ciutat.

 

Això és fruit d’un gran treball realitzat amb constància i dedicació per tot el personal dels departaments i empreses implicades. Treballem per donar solució als problemes que més preocupen a la ciutat d’Alzira .

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here