Vicent Marzà presideix hui a Alzira la presentació del Tro d’Avís de la falla La Malva

0
631
Presentació del llibret en 2017

El conseller d’Educació i Cultura Vicent Marzà presidirà esta vesprada (19:30 h) a la Casa de la Cultura, la presentació del llibret de la falla Plaça La Malva «Tro d’Avís» així com el lliurament del Guardó d’Or 2018 que esta comissió alzirenya concedix a Edicions Bromera en la persona de l’editor Josep Gregori.

En l’acte intervindran el director del Museu Faller deValència, Gil Manuel Hernández i el director de l’Arxiu Municipal d’Alzira, Aurelià Lairón, mentre la presentació correrà a càrrec d’Inma Geurrero, Carlos Galiana i Àngels Hernández.

Aeste important esdeveniment cultural assistiran també, el diputat nacional Joan Baldoví, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, la diputada de Turisme Pilar Moncho i l’acadèmica Inma Cerdá.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here