Vicent Marzà en Alzira: » Sense l’editorial Bromera no tindriem el pais que tenim»

0
814
Vicent Marzà i altres autoritats junt els dirigentes de la falla

 

Una conjunció perfecta entre la cultura i les falles

Josep Gregori premiat amb el Guardó d’Or de la falla La Malva

El conseller d’Educació i Cultura Vicent Marzà ha assegurat hui a la Casa de la Cultura d’Alzira que «sense Bromera no tindriem el pais que tenim» davant la seua «important tasca pel foment del llibre i la cultura».

Marzà ha fet estes declaracions duran la presentació del llibre Tro d’Avís de la falla Plaça La Malva, arran el lliurament del Guardó d’Or d’esta comissió a l’editor Josep Gregori.

El gerent de Bromera ha resaltat que la comissió La Malva «és un exemple de conjunció perfecta entre la cultura i les falles, una simbiosi admirable de festa i cultura».

La falla ha premiat la tasca cultural durant els 30 anys del llibret, dels fallers Miguel Àngel Martinez i José Manuel Rubio.

També han intervingut Josep Antoni Fluixà, Aurelià Lairón i Gil Hernández, que ha contat amb l’assistència del diputat nacional, Joan Baoldív, de la vicepresidenta de la Diputació Mª Josep Amigó, de la diputada de Turisme Pilar Moncho a més de distints alcaldes i regidors de la comarca, junt la Fallera Major d’Alzira Lourdes Burgos i les falleres majors d’esta comissió alzirenya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here