Josep Lluís Cebrián guanya la beca d’investigació històrica de Benimodo

0
401
Carrer de Benimodo

La II Beca d’Investigació Històrica de l’Ajuntament de Benimodo ja compta amb propietari. Després de la baremación realitzada pels membres del tribunal ha resultat guanyador l’investigador Josep Lluís Cebrián i Molina. L’ajuda de 2.000 euros es concedeix a historiadors perquè investiguen el passat de la localitat i l’exposen en l’assemblea comarcal que viurà en 2018 una nova edició (la divuitena) a Villanueva de Castellón, exactament entre el 26 al 28 d’octubre.

La beca cobreix totes les despeses que s’originen amb la confecció i exposició del treball, com el desplaçament, allotjament, manutenció, inscripció i assistència als actes programats. El treball tindrà una extensió mínima de 25 folis. La beca està dotada amb un import de 2.000 euros, que s’abonarà una vegada s’haja finalitzat el treball de recerca.

El tribunal ha estat composat per Francisco Teruel Machí, com alcalde; Salvador Julián Vercher Lletí, membre del secretariat Permanent de l’Assemblea d’Història de la Ribera; Pau Armengol Machí, secretària local d’Organització de l’Assemblea d’Història de la Ribera celebrada a Benimodo; i Paula Pilsa Domènech, regidora de l’Ajuntament. Com a secretària exercí Elena Mendoza Miravalls.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here