El València i el Barça guardaran demà a Mestalla un minut de silenci per Nacho

0
772
Mestalla es ficarà en peu per Nacho/ foto: valenciacf.com

Els equips del València CF i del FC Barcelona així com tots els espectadors guardaran demà dijous en Mestalla un minut de silenci en senyal de dol per la mort del cadet de la UD Alzira Nacho Barberà quan disputava el passat dissabte un encontre a Ontinyent. A més els jugadors valencianistes portaran braçalets negres durant el partido de tornada de semifinals de la Copa del Rei previst per a les 21:30 hores.

El president de l’Alzira Juan Antonio Sanjuán i els pares i germà de Nacho han sigut invitats per assistir al trascendental encontre.

A més tots els equips de l’acadèmia valencianista guardaran un minut de silenci en tots els encontres que disputen la pròxima jornada.

Sajunán ha mostrat «l’agraïment» del club balugrana a l’entitat valencianista i ha declarat a Riberaexpress que «el VCF fa seu el nostre dolor i es sensibilitza amb la UD Alzira brindant l’homenatge que sols les grans llegendes del valencianisme poden rebre donat que Nacho ja és una d’elles».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here