Ernesto Guerrero va morir com Nacho Barberá el primer dissabte de febrer jugant a futbol

0
1389
Nacho Barberá
Ernesto Guerrero

El primer dissabte de febrer ha passat a ser una data maleïda per als futbolistes alzirenys donat que tant Nacho Barberà com Ernesto Guerrero trobaren la mort jugant a futbol la mateixa data tot i que amb un any de diferència.

A Guerrero de 21 anys el va sorprendre la mort sobtada quan disputava un partit amb els seus amics en el Poliesportiu de Llaurí el 3 de febrer de 2017. Va faltar durant el trasllat a l’Hospital de la Ribera. A més havia jugat també en els equips inferiors de la UD Alzira, així com del Ciutat d’Alzira i fins i tot va practicar l’atletisme en l’escola de la Rabosa.

Tot just un any després, en el mateix dissabte negre, a Nacho de 14 anys, se li parava el jove cor a Ontinyent mentre disputava la segona part de l’encontre contra l’escola FEBO d’Ontinyent. Tot i els grans esforços dels facultatius no pogueren reanimar a l’etern capità del cadet B blaugrana.

Un dissabte negre el primer de febrer que ja ha aconseguit passar a la història tràgica del futbol alzireny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here