El Nítida Alzira encapçala la classificació amb 42 punts després de guanyar a Picassent (3-5)

0
503

El Nítida Alzira enceta la segona volta amb victòria (3-5)

Els de Braulio Correal s’imposaren en Picassent i continuen al capdavant de la classificació amb 42 punts

 

La segona volta del grup XIV de Tercera Divisió ja ha començat i ho ha fet d’una manera prou acceptable per al Nítida Alzira. Els de Braulio Correal aconseguiren una valuosa victòria en Picassent per 3 gols a 5 i continuen líders de la competició amb 42 punts, tres per davant del Mislata.

Al voltant de 13 minuts va haver d’esperar la graderia del Pavelló Municipal de Picassent per a veure la primera diana de la vesprada. José David fou l’encarregat de signar el 0-1 després d’una gran jugada per banda esquerra que acabà amb el baló en l’escaire. En els últims minuts del primer acte, Álvaro va rematar un baló en el segon pal per a posar una diferència de dos gols abans d’anar al descans.

En la represa, els riberencs es carregaren ben prompte de faltes, ja que quan faltaven 15 minuts el cartó roig ja condicionava el seu joc. Els de Braulio gestionaren bé la situació i no suposà una amenaça greu. Encara que els locals insistiren per tal d’acurtar distàncies, fou el Nítida qui s’arribà a posar 0-4 gràcies als gols de Xavi López i Molo.

Així tot, els de casa no es varen rendir fàcilment i jugant amb porter jugador feren dos gols per posar una mica d’emoció l’encontre. Una emoció que es mantingué fins que Cris Araiz colpejà un baló des de 30 metres que acabà dins la porteria rival. A set segons per al final, Ivan Alcaide posà l’anectdòtic 3-5 definitiu. El Nítida Alzira rebrà dissabte a les 17 hores al Fuensanta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here