Dol a Alzira i a la UD Alzira per la mort de NACHO en un partit de cadets a Ontinyent

0
1149
Nacho Barberá

Nacho Barberá Expósito jugador de la categoria cadet de la UD Alzira ha mort este dissabte mentre jugava un partit de lliga a Ontinyent. Fons del club han assegurat que es tracta d’una «mort sobtada» produïda per una parada cardiaca mentre disputava l’encontre de cadets en la capital de la Vall d’Albaida.

El fet ha causat una gran commoció a la ciutat i especialment en el club blaugrana on Nacho tenia un gran futur. La temporada anterior milità en l’ingantil de la categoria autonòmica.

Així la UD Alzira i tota Alzira està de dol. La directiva ha suspés tots els encontres de futbol base programats per a este diumenge. El cos del malokgrat xaval serà traslladat el dilluns al tanatori després que li hagen practicat la corresponent autòpsia.

Exemple d’esportivitat

Segons el president de l’Alzira Juan Antonio Sanjuán «no hi han paraules per a descriure la profunda tristesa i dolor que sentim per la mort dels fill d’uns amics. Fernando, Carmen i Pablo, sempre tindré a Nacho en el meu cor. Als companys de l’equip vos demane que mantingau viu el record de Nacho, que el seu exemple d’esportivitat i amor a un club vos servisca de guia».

Sanjuán ha agraït a l’escola FEBO d’Ontinyent el seu suport i al personal sanitari de l’Hospital d’Ontinyent la seua atenció i sensibilitat. Així mateix a l’Ajuntament d’Alzira, Diputació de València, FFCV i a tots els clubs, associacions i entitats que ens han transmés les seues condolències. Gràcies».

Nacho un xaval de 10

Per a la Peya Gent Blaugrana «hui és un dia molt trist, tot pasa a un segon pla i tot el nostre pensament i su port per a Carmen , Fernando , Pablo i tota la seua família, amics i membres de la familia UNION DEPORTIVA ALZIRA». Segons esta penya «Nacho era un xaval de 10 com a persona, esportista i un alzirista fins la mèdula, la vida és molt injusta, no hi ha dret».

L’escola de futbol Ciutat d’Alzira FB ha mostrat el seu «condol» per la mort de Nacho i ha decidit que hui diumenge tots els seus equip guarden un minut de silenci i porten braçalets negres en homenatge al jove jugador de la UD Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here