La Murta frega el 24 l/m2 Sumacàrcer els 14 i Alzira i Alberic superen els 11 l/m2

0
459
La Murta (arxiu)

El primer dia de febrer ha descarregat a última unes pluges moderades però que unides a les del passat diumenge beneficien una miqueta al camp de la Ribera.

Segons AVAMET a la Murta s’han arreplegat 23,8 l/m2, 14 a Sumacàrcer, 12,5 a Guadassuar Benimodo i Manuel i al voltant dels 11,5 l/m2 a Alzira i Alberic. Mentre a l’Alcúdia s’han registrat 9,5 i quantitats menys significatives en la resta de la comarca.

Les precipitacions desapareixeran a primera hora del matí d’este divendres encara que tenen previst tornar pel al diumenge en que baixaran les temperatures, amb màximes que no superaran els 14º i mínimes d’uns 5º.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here