Els bombers rescaten una veïna de 84 anys d’Alginet que havia caigut amb el seu vehicle a un barranc

0
402
Bombers rescatant a la veïna d’Alginet

Bombers dels parcs de Silla, Torrent i Catarroja han exarcerat esta vesprada a una dona atrapada en l’interior d’un vehicle que habia caigut per un barranc al terme d’Alginet, pròxim a la urbanització Los Lagos segons fonts del Consorci Provincial de Bombers.

La dona rescatada és Hermenegilda, que, recentment es treia el carnet de conduir tot i els seus 84 anys d’edat. L’aacident s’ha produït al voltant de les 14:30 hores, essent una patrulla de la Policia Local la que ha avisat al SAMU i al consorci de bombers que tot i les dificultats han acosneguit alliberar a la veïna d’este municpi riberenc.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here