L’Ajuntament d’Alzira participarà en el projecte europeu «Ac in Time»

0
432
Ivan Martinez

Alzira participa en el projecte europeu Act in Time per a millorar l’accés al treball i el procés d’integració social de refugiats i migrants

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, participarà en el projecte europeu Act in Time, al costat d’altres institucions valencianes, especialment ONG i altres Ajuntaments, com el de Xàtiva i Paterna. L’objectiu d’aquest és l’accés al treball i el procés d’integració social de refugiats.

Aquest projecte desenvolupa una sèrie d’accions de recerca i un curs de formació de 60 hores per a refugiats i immigrants, que s’impartirà de manera gratuïta en el Centre Específic d’Educació a Distància (UNED) i que començarà el pròxim 26 de febrer.

Segons ha explicat el regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, Ivan Martínez: “el curs de formació es perllongarà durant 2 setmanes i inclou una formació en eines online per a cerca de treball, formació lingüística per a l’àmbit professional, desenvolupament de la competència digital, un mòdul de emprenedurisme, tècniques per a millorar el currículum, bon ús de les xarxes socials i una formació professional de 20 hores en el camp de Turisme i Comerç.”

Els participants en aquest curs són refugiats i immigrants pertanyents a organitzacions com a Fundació CEPAIM; CAR Mislata, CEAR, Servei Jesuïta a Immigrants, ACCEM, Càrites, Ajuntament d’Alzira, Xátiva i Paterna, entre uns altres. Tots els participants que superen amb èxit el curs de formació podran començar un període de pràctiques laborals en empreses amb una durada de 150 hores.

Els 9 socis que componen el projecte Act in Estafe pertanyen a Itàlia, Bèlgica, França, Espanya, Suècia, Croàcia, Alemanya, Portugal i Àustria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here