Alzira oferix classes gratuïtes d’iniciació a la pràctica de cal.listènia

0
801

La regidora d’Esports Aida Ginestar ha signat un conveni amb OnSport

Este matí, la regidora d’Esports, Aida Ginestar, en nom de l’Ajuntament d’Alzira, ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa OnSport. Mitjançant este conveni, els instructors d’esta empresa esportiva faran classes d’iniciació a la pràctica de cal·listènia al parc d’estes característiques ubicat a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar.

 

Les classes s’iniciaran dimarts, 6 de febrer, i es realitzaran cada dimarts i dijous de 17 a 19 hores. Són gratuïtes i estan obertes a qualsevol persona que vullga endinsar-se en la pràctica d’esta modalitat esportiva.

 

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha destacat que “amb el propòsit d’acostar les ciutadanes i ciutadans d’Alzira les noves instal·lacions de cal·listènia hem organitzat estes classes d’iniciació que, a més, són gratuïtes. Volem apropar esta modalitat esportiva a la ciutadania, ja que és desconeguda per a molts. Estes classes són una bona oportunitat per a conéixer com es desenvolupa este esport, a més de practicar-lo en un espai públic i a l’aire lliure. Anime a tots aquells interessats a participar d’estes classes. A més, vull recordar que en el parc hi ha una zona adaptada, la qual cosa fa que la pràctica estiga oberta per a tots”.

 

Les classes les impartiran professionals d’esta disciplina esportiva, els quals s’encarregaran d’assessorar i orientar els ciutadans i ciutadanes que vullguen iniciar-se a la cal·listènia, perquè tinguen una execució correcta i progressió dels distints exercicis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here