La Generalitat recupera l’antic projecte del desviament de la carretera CV-50 a Carlet

0
635
Vista aèria de Carlet
L’alcaldessa de Carlet en la reunió

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha obtingut el compromís de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, de reprendre el projecte de desviament de la CV-50 al seu pas per Carlet

La previsió és que el projecte es redacte durant el 2018 i en el pressupost del 2019 el nou projecte de ronda oest estiga previst

Esta és la conclusió de la primera reunió de treball que ha mantingut l’alcaldessa de Carlet amb el secretari autonòmic, Josep Vicent Boira, per tal de reprendre el projecte. Un projecte llargament acariciat pel veïnat carletí que patix el trànsit de vehicles pel mig de la població però que fins ara no ha estat realitzat. En la reunió es va analitzar l’últim projecte presentat de desviament, la ronda oest, una carretera que enllaçarà des de Benimodo per darrere la via i tindrà el seu punt final en la nova rotonda d’entrada a Carlet pel barri del Cortijo, ya licitada. El projecte presentat a l’anterior legislatura presentava una sèrie d’inconvenients que ja van ser denunciats tant pel grup polític Compromís com a través de l’informe realitzat pel departament tècnic municipal. Un informe que contemplava la necessitat que la nova carretera tinguera dos carrils per cada sentit, a més del carril bici projectat i, d’altra banda, demanava una millora en les connexions projectades amb el barri de Villarrúbia i el camí dels Depòsits.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Carlet i responsable d’urbanisme, Maria Josep Ortega, «s’ha demanat a la Conselleria mantindre este plantejament de ronda est, introduint les millores que s’al·legaren en el seu moment, a més, a hores d’ara, ja hem aconseguit una part del projecte amb la futura construcció de la rotonda d’entrada a Carlet des de Catadau». Ortega lamenta que fins al moment els projectes no s’hagen fet realitat, tot i que considera que «en esta ocasió, ja tenim molt avançat i la consecució del projecte és prioritària per a este govern i també per a la Generalitat, tal com m’ha manifestat el secretari autonòmic de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori».

Recordem que el passat estiu, el Consell licità per 478.000 euros la rotonda d’accés a Carlet pel barri del Cortijo. Una glorieta amb un radi de 20 metres que formarà part de la futura variant oest de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here