La cinquena edició d’Entre Comarques arranca a la Ribera

0
549
Carlet

Carlet, Alzira i Benimodo són les primeres propostes de la cinquena edició del projecte turístic intercomarcal

Óscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Costera-Canal, la Ribera Alta i la Ribera Baixa sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»

 

El programa Entre Comarques, que celebra la cinquena edició, començarà este cap de setmana per la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplit d’activitat també les vesprades, i per això els visitants podran passar aquest dissabte a Carlet i de vesprada a Alzira, i diumenge dia de visita completa a Benimodo. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, “la Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta , la Ribera Baixa, la Costera i la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació».

El matí del dissabte dia 3 de febrer Carlet obrirà les portes per a mostrar el seu patrimoni. Per la vesprada del dissabte, a Alzira es visitarà l’exposició “Memòria de la modernitat”, que forma part del programa “La Diputació a les Comarques.

El diumenge, dia 4 de febrer, Benimodo oferirà al viatger una visita de dia complet en la que coneixerem la localitat artística per excel·lència de la qual és natal i resideix el pintor Rafael Armengol i en la qual estiuejava el poeta Vicent Andrés Estellés. En l’itinerari d’aquest municipi de la Ribera Alta del Xúquer es podrà visitar el casc antic i les seves cases d’arquitectura popular, l’ajuntament, l’església del s. XVIII, les fonts, els plafons ceràmics i la casa del poeta Vicent Andrés Estellés. A la tarda es realitzarà una visita a l’estudi del pintor local Rafael Armengol per gaudir dels seus treballs i el seu estil de treball.

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en http://bit.ly/2D4dfv0

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here