Alzira reunirà en abril les 17 poblacions del Consorci del Tambor per a realitzar un acte conjunt

0
602

Es tracta de fer visible la candidatura de les tamborades a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat

La tamborada local s’ha programat per al dia 14 i l’acte conjunt per al 28 d’abril

El president de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa, Vicent Fábregues, s’ha reunit amb Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, continuant la ronda de reunions que s’està portant avant  amb les distintes entitats festives de la ciutat d’Alzira.

 

La reunió ha servit per parlar de tots i cadascun dels actes que conformen l’agenda de la Junta. Una agenda plena d’esdeveniments, entre els quals cal destacar: el sopar de confraternitat, que se celebrarà el dia 2 de març; l’assistència a l’Encontre Nacional de Tambors a la localitat murciana de Mula els dies 9, 10 i 11 de març; la tamborada local que tindrà lloc el dissabte 14 d’abril; així com l’acte que reunirà, el 28 d’abril a la nostra ciutat, les dèsset poblacions que formen el Consorci del Tambor per tal de realitzar un acte en conjunt que faça visible la candidatura de les diverses tamborades a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

 

Isabel Aguilar ha apuntat al president de la Junta la possibilitat de realitzar algun esdeveniment que reforce la candidatura de la tamborada d’Alzira de cara al mes de novembre, quan es coneixerà el veredicte. La tamborada alzirenya  és l’única de la província de València que opta a ser Patrimoni de la Humanitat.

 

“La perfecta sintonia amb el president de la Junta de Germandats i Confraries, Vicent Fábregues, facilita molt poder dur avant tot tipus d’enteniments per tal de seguir donant la rellevància que mereix la nostra Setmana Santa, declarada des de març de 1988 Festa d’Interés Turístic Nacional».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here