Pilar Moncho: «Les perspectives turístiques d’enguany són encara superiors a les de 2017».

0
430
Pilar Moncho en Guadassuar

Les perspectives turístiques per al 2018 en les comarques valencianes «són millors» que les de l’any passat que foren prou satisfactòries segons la diputada de Turisme Pilar Moncho que resaltà el cap de setmana a Guadassuar «l’atractiu singular de la fira».

Moncho expresà la «satisfacció» del Patronat de Turisme per l’aportació dels diferents municipis valencians en Fitur. Segons la diputada de Sueca, «els alcaldes noten l’increment de les pernoctacions als seus pobles que, a bon segur, superaran les de 2017». L’any passat Espanya aconseguira ser la seogna potència turística del món essent superada tan sols per França.

Assegura que la forma de ser dels valencians i riberencs «amable i acollidora atrau moltíssim als turistes que senten curiositat per les nostres costums i festes».

El cas de Cullera és un exemple; mentre en 2017 el 33% dels visitants foren estrangers, el govoern local confia en que en 2019 arribe al 40%, un percentatge molt elevat tenint en compte que a primers de segle tan sols foren el 8% els que visitaren la capital turística de la Ribera. Francesos, alemanys i britànics, per estre ordre, són els europeus que més guadixen de les platges, la gastronomia i la cultura de la comarca.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here