La Conselleria permet les cremes agrícoles a partir del dimecres

0
701

A Alzira es poden sol·licitar els permisos des de hui

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, informa que la Conselleria alça, a partir del dimecres 31 de gener, les restriccions de cremes agrícoles. Esta resolució, firmada el passat 26 de gener per la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, permet reprendre la realització de cremes agrícoles a Alzira, la qual cosa suposa que des de hui es puguen sol·licitar els permisos per a cremar en La Clau, presencialment o per via telemàtica.

 

Amb esta mesura, els agricultors locals podran tornar a gestionar les restes agrícoles per mitjà de cremes fins a les 13.30 hores, seguint les condicions generals del Pla Local de Cremes a Alzira. Tot i això les condicions establides per la Resolució valoren la persistència d’un cert risc d’incendis, per la qual cosa amplia la possibilitat de suspensió de les cremes agrícoles tant quan es declare l’alerta 3 com l’alerta 2.

 

També recorda la Resolució de la Generalitat que està prohibida la realització de cremes agrícoles en el període que comprén les vacances de Pasqua, des del Dijous Sant, dia 29 de març fins al dilluns 9 d’abril, San Vicent, ambdós inclosos.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here