La tempesta de Llevant ha descarregat fins migdia més de 40 l/m2 a Carcaixent i 30 l/m2 a Alberic

0
483
Bernardo González (AEMET)
El cel cap a les 2 de la vesprada a Alzira
Pí caigut en la carretera de Cotes a Sumacàrcer
Pedrisc al terme d’El Perelló
Hivernacle d’El Perelló

El camí de l’Arena este matí

La pluja acompanyada de fort vent de Llevant i d’aparell elèctric ha fet acte de presència durant la matinada fins el punt de caure al voltant de 40 l/m2 a l’estació meteorològica de Carcaixent.

A partir de les 8 del matí ens ha concedit una xicoteta treva però sembla que tornaran, al llarg del matí, les precipitacions i el vent, fet que aconsella que no isca la gent a la carretera pel perill que comporta.

Pel que fa a Alberic, on s’han registrat ja més de 30 l/m2, l’únic lloc que en este moment presenta problemes és el camí que dona accés a San Cristobal i linda amb el terme d’Antella conegut per “La Colina”. L’alcalde del municipi Toño Carratalá demana «molta precaució si heu de circular amb el cotxe, la Policia Local es troba revisant tot els punts més sensibles a ser afectats per la pluja del nostre poble».

Pel que fa a Alzira el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual assegura que «la situació està controlada, hem tingut esta matinada una important descàrrega d’aigua per la zona de la Casella, que ha acomulat prou aigua. Però l’obra realitzada al Camí de l’Arena una vegada més ha servit d’alleujament, no permetent que entre l’aigua per la carretera de Gandia, i en consecuencia no haja inundat la barriada de les Basses».

En la zona dels Basses, concretament en la part de les inmediacions del parc les fulles taponaven els embornals, igual que en unes quantes zones de la ciutat, com Tulell, Rambla d’Algemesí i altres zones d’arbratge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here