Ricardo Sixto (EU):»Els ajuntaments sanejats deuen gaudir de millor capacitat de despesa»

0
799
Ricardo Sixto i Ivan Martinez

El diputat nacional d’Unidos Podemos, Ricardo Sixto ha manifestat en Alzira que els ajuntaments sanejats «deuen gaudir d’una millor capacitat de despesa i per això aposta per una nova Llei d’Estabilitat Pressupostària que està tramitant-se al Congrés dels Diputats. Sixto ha insistit a Alzira que els consistoris que paguen «amb normalitat» als proveïdors puguen tindre «un major marge de gasto» especialment per a temes socials així com per a poder fer contractacions laborals. I ha lamentat la «paràlisi» que pateix el Parlament en esta legislatura.

Per la seua part el regidor d’EUPV Ivan Martinez, responsable de l’àrea municipal de Promoció Econòmica ha recordat que l’actual llei «impedix» que hi haja un capítol destinat a les inversions i que «tingam que recòrrer al superàvit del pressupost anterior per poder fer inversions en la nostra ciutat».

Martinez ha qualificat com «satisfactòria» la relació existent entre els tres grups municipals que governen Alzira en «coincidir amb les principals propostes» i a més ha afegit que «res fa pensar que no arribem junts al final de la legislatura».

El representant d’EU al consistori ha resaltat les polítiques municipals

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here