Benifaió i Corbera convidats per la Diputació a la representació de «Peter Grimes» al Palau de les Arts

0
493

L’Àrea de Cultura de la Diputació porta sis pobles a l’òpera del Palau de Les Arts

  • Els municipis d’Ademús, Agullent, Llutxent, Benifaió, Quart de Poblet i Corbera assistiran el proper dilluns, 29 de gener, a la representació de «Peter Grimes»
  • Aquesta activitat s’emmarca dintre de les iniciatives promogudes des de l’Àrea de Cultura per tal d’apropar la cultura a la ciutadania de les comarques valencianes
Imagen

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València organitza, juntament amb el Palau de les Arts Reina Sofía, la iniciativa Pobles a l’Òpera, amb l’objectiu d’apropar la cultura al conjunt de la ciutadania de les comarques valencianes.

 

D’aquesta manera, els veïns i veïnes de les localitats d’Ademús, Agullent, Llutxent, Benifaió, Quart de Poblet i Corbera assistiran aquest proper dilluns, 29 de gener, a la representació de l’obra Peter Grimes al mateix Palau de Les Arts. Aquests sis municipis ja s’inscrigueren per formar part de la primera convocatòria del programa Les Arts Volant, un conveni de col·laboració subscrit entre l’Àrea de Cultura i el Palau de Les Arts el passat 2017, i que tindrà continuïtat també en el present exercici amb moltes més activitats.

 

L’obra Peter Grimes compta amb la direcció musical de Christopher Franklin i la direcció escènica de Willy Decker. L’òpera va ser estrenada el 1945 al Teatre Sadler’s Wells de Londres i, des d’aleshores, ha arreplegat nombrosos èxits per tota la geografia mundial.

 

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València busca, amb aquest tipus d’activitats, oferir experiències culturals de gran qualitat a tots els municipis possibles, en un concepte de “cultura immersiva” i relacional entre els municipis, les institucions, les persones i les mateixes produccions culturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here