Alzira busca voluntaris per utilitzar els nous contenidors destinats a matèria orgànica

0
1078
Diego Gómez i Fernando Pascual

La Regidoria de Serveis Públics posa en marxa una campanya informativa, a peu de carrer, sobre la incorporació d’un contenidor marró per a reciclar matèria orgànica

 

 

Des de la Regidoria de Serveis Públics s’informa que l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova campanya, esta vegada de participació voluntària, que tracta de separar directament la matèria orgànica del fem que generem a les nostres cases.

 

Com hem dit, esta nova campanya de reciclatge orgànic és voluntària, per la qual cosa estaran al carrer informadors/educadors mediambientals, des del 29 de gener al 10 de febrer (de dilluns a dissabte) a les zones on aniran ubicats els 30 contenidors marrons d’orgànica, avinguda Sants Patrons, avinguda Luis Suñer i voltants del carrer Gabriela Mistral, zona del parc de l’Alquenència, per tal d’informar de les responsabilitats i obligacions, si vols ser partícip com a voluntari de reciclatge orgànic.

 

Per agrair la col·laboració com a voluntari, l’Ajuntament d’Alzira farà entrega d’un poalet marró xicotet per a reciclar al domicili, bosses biodegradables i una clau amb clauer per poder dipositar la bossa de l’orgànic generat al nou contenidor marró ubicat als llocs habituals, al costat de la resta els quals ja utilitzem per a reciclatge, el groc, verd, blau i gris.

 

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, vol destacar que “esta nova campanya no a soles és informativa, també de conscienciació perquè hem de ser cada vegada més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn, ser responsables amb la sostenibilitat i fer de la nostra ciutat una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur. Com hem dit, esta campanya és, en principi, voluntària i comença en dos zones principals d’Alzira, però a poc a poc anirà ampliant-se la quantitat de contenidors i zones de la ciutat”.

 

 

 

Si estàs interessat a ser usuari voluntari de reciclatge orgànic, pots sol·licitar informació als educadors mediambientals els dies de campanya informativa a peu de carrer, cridant al telèfon de Serveis Públics 962459259 o a través del correu electrònic serveispublics@alzira.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here