Sueca preparada per a l’apocalipsi zombie

0
819

La capital de la Ribera Baixa prepara tot per a l’apocalipsi zombie que s’ha anunciat que envairà la ciutat el pròxim dissabte, 3 de febrer, a partir de les 20:00 hores. La primera entrega del “survival zombie” a la localitat, un esdeveniment d’oci alternatiu popular per tot arreu que arrossega masses de joves i no tan joves allà on es convoca, arriba a Sueca sota el nom d’una nova aventura: “Los perros de Levante”.

L’espectacularitat d’este joc interactiu, última moda entre els anomenats real games, promet no deixar ningú indiferent. Els participants i espectadors tindran l’oportunitat de viure en primera persona i d’una manera hiperrealista, una experiència immersiva fascinant.

Des de les seues primeres edicions, este joc de rol ha posat a prova milions de persones. El joc és molt simple: consisteix a aguantar tota la nit sense que et toque un zombie. El més mínim contacte t’elimina del joc com a supervivent i pots unir-te al bàndol zombie, passant per la zona de maquillatge, o abandonar la partida.

Cada edició supera les anteriors, amb noves experiències, nous reptes i emocions. Els participants disposaran de gran part de la informació que els concerneix, així i tot, l’esdeveniment estarà farcit de sorpreses i moments intensos, fins i tot aterradors. L’aventura transcorrerà per alguns dels enclavaments més emblemàtics de la ciutat, en un episodi replet d’originals proves que prometen ser de tot menys avorrides.

Les entrades, que tenen diferents tarifes segons el rol que es trie, poden adquirir-se de manera telemàtica, a través de la web www.survivalzombie.es i també a Sueca, a la Caseta de Sucre (c/ Sequial nº72). Podran participar-hi tots aquells que ho desitgen, també els menors d’edat a partir de 10 anys, no obstant caldrà l’acompanyament d’un adult, en el cas dels participants entre 10 i 14 anys, i l’autorització dels pares i/o tutor acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI, en el cas dels menors d’entre 14 i 18 anys.

No cal tenir una forma física excel·lent, però l’organització adverteix que l’aventura serà bastant exigent, atenent sobretot a l’espai a recórrer, l’horari i les vora huit hores de durada de l’esdeveniment.

L’Ajuntament de Sueca col·labora amb la cessió de diferents espais municipals, en la coordinació de la prova lúdica i en el dispositiu de seguretat i salut entre d’altres, en l’organització de l’esdeveniment que correrà a càrrec de l’equip de World Real Games, pioner en este tipus d’esdeveniments. L’organització recorda que el consum d’alcohol no estarà permés durant la prova.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here