L’alcalde d’Alzira diu que Bernardo Ferrer (AVA) «no és» un interlocutor vàlid ni representa a tot el sector agrari

0
263
Diego Gómez i Pep Carreres este matí

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha replicat hui a la petició de dimisió del Regidor d’Agricultura i Medi Ambient Pep Carreres, que el vicepresident d’AVA, Bernardo Ferrer, «no és l’interlocutor vàlid ni representa a tot el sector agrari». Segons Gómez «no és vàlid per no haver negociat amb el govern local» i «per la influència d’algun partit polític que està darrere d’ell».

L’alcalde ha destacat que “estem oberts a parlar i a reunir-nos amb qualsevol associació agrícola que així ho considere. Si bé, crec que des d’un dels membres d’AVA, Bernardo Ferrer, s’han dut a terme diferents atacs cap a la nostra forma d’actuar en l’àmbit agrícola sense reunir-se i intercanviar opinions i sense tindre en compte a la resta de sindicats i associacions.

Per la seua Carreres ha insistit en que l’ajuntament «no necessita interlocutors radicals, ni piròmans ni immobilistes o intoxicadors» en clara referència a Ferrer.

A la primera autoritat local li crida l’atenció que AVA demane la dimissió tot i haver-se demanat reunir-se amb ell en una ocasió, fa més d’un any. I fins i tot, que ho faça tot i haver invertit l’actual equip de govern quantitats superiors a la dels últims anys del PP en la reparació de camins, en l’insectari i en la partida destinada a Agricultura.

En reparar i millorar camins la inversió realitzada, contant la d’enguany supera els 800.000 euros. En l’insectari s’invertiren 6.800€ en 2.017 i 8.200 en 2018, que supliquen les que feia el PP en la última legislatura. Mentre el pressupost anual destinat a Agricultura s’apropa als 180.000 euros anuals en esta legislatura, mentre que en 2012 s’invertiren 84.900, en el 13 un total de 142.000 i en el 14 totalitzaren 172.000 euros.

En estos anys de govern del tripartit s’han presentat 32 mocions i aprovat 26 amb temàtica agrària i s’ahn reclamat ajudes per al sector tant a la Diputació com la Conselleria i la Delegació de Govern relacionades amb els danys causats per la climatologia.

A més l’alcalde ha recordat que l’equip de govern local ha reduït l’IBI de rústica en un 10% i el Consell Agrari manté quatre reunions anuals davant les tres que convocava el govern d’Elena Bastidas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here