Callao i Reis Catòlics primers dels nombrosos carrers que Alzira reaslfaltarà enguany

0
397
Nou paviment en Reis Catòlics en el creuament amb Pérez Galdós

La Regidoria de Gestió Urbanística, realitzarà durant els 2018 treballs de pavimentació en diferents carrers i zones de la ciutat com:

Carrer Reis Catòlics i O’Donnell (des d’Hort de Torremocha fins a Hort dels Frares), carrer Ramón y Cajal, carrer Cid, carrer Cabo Noval, carrers Salineres, Saludador i Josep Dolz, carrer Callao i Sagrada Família (fins al carrer Calvari, carrer Mestre Villar (des de la bifurcació del Respirall fins a la rotonda del camí de la Perrera), carrer Vicente Segura (des d’Àngel del Alcàsser fins a Pere Esplugues), carrer Dr. Llançol (des de Pere Esplugues fins a Pare Castells), carrer Federico Gómez (fins avd. del Parc), creuament dels carrers Dr. Ferran, Josep Pau i Sant Francesc, carrer Balmes (des de Nord fins a Dr. Ferran), creuament dels carrers Josep Pau i Camilo Dolz, carrer José Todolí (des de l’avinguda del Parc fins a León Matoses), carrer José González (des de l’avinguda del Pare Castells fins a Jesús Álvarez), carrer Francesc Llácer, carrer la Unió (des de Ausiàs March fins al carrer Taronger), carrer Sagunt (des de Dr. Fleming fins a Salvador Perlés), carrer Carlet, carrers de Pont de Xàtiva i Salvador Santamaría, carrer Nord (fins al carrer Cid), carrer Méndez Núñez (fins a Tejar Martí) carrer Nicolás Bas (fins a Aben Tomlus) i carrer Tejar Martí (fins al carrer l’Estret).

Unes actuacions de pavimentació en carrers en els quals el paviment està desgastat, per elevació irregular, esvoranc o per peticions dels ciutadans, que es realitzaran amb una inversió de 250.000 euros. Uns treballs que són necessaris per solucionar els problemes dels nostres carrers.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha visitat els treballs del carrer Callao, al barri de l’Alquerieta, per comprovar l’evolució i la finalització de la pavimentació i assegura que “el carrer Callao és el primer d’un gran nombre de carrers que renovaran la seua pavimentació, i així millorarà el trànsit de vianants i vehicles. Esta és una més de les mesures que este ajuntament pren per a millorar la qualitat de vida dels alzirenys i alzirenyes, i des d’esta regidoria posem totes les ferramentes per a portar-ho a terme amb les condicions més adequades”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here