L’eliminació d’un banc provoca la discòrdia entre veïns en una avinguda d’Alzira

0
554
El banc es trobava front a esta llavanderia
Les signatures recollides s’apropen als dos centenars
El banc de la discòrdia tenia molts usuaris

El banc eliminat es trobavan en l’avda Blasco Ibáñez al cantó amb Lisardo Piera

L’Ajuntament d’Alzira va eliminar fa un mesos l’únic banc que hi havia a l’avinguda Blasco Ibáñez davant la protesta de la Comunitat de Propietaris d’un edifici pròxim pel soroll que solien fer alguns dels seus usuaris a altes hores de la matinada.

Però la seua eliminació ha provocat, ara, la protesta d’altres veïns de la zona que han recollit unes 200 signatures per demanar a l’àrea de Gestió Urbanística la seua «més ràpida restitució en la seua anterior ubicació».

Entenen els autors de les signatures que la retirada del banc de fusta va ser «una arbitrarietat», en ser utilitzat «per amplis sectors de diverses edats; xiquets, joves, ancians, emigrants, ames de casa…» i afegixen que «els particulars interesos d’una comunitat de propietaris no poden mai situar-se per damunt de la ciutadanaia en general».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here