L’Alzira busca un sustitut a Cristian traspasat hui al Castelló per 10.000€

0
477
Cristian Herrera (en el centre) celebrant un gol

Les directives de la UD Alzira i del CD Castelló han tancat hui les condicions de l’acord pel qual el davanter blaugrana Cristian Herrera defensarà a partir d’ara els colors blan i negres del conjunt de La Plana.

Els castellonencs s’han compromés a pagar els 10.000 euros reclamats pels dirigents locals, mentre havian acordat prèviament triplicar la fitxa al davanter català que percebrà uns 2.500 euros mensuals durant el que resta d’esta i dos temporades més.

El passat dissabte ja no va ser convocat per Fernando davant la proximitat de l’acord entre les dos directives. Es dona la coincidència que la UD Alzira ha perdut els dos últims encontres en els que no ha participat la seua estrella, el primer al Suñer Picó davant el Torre Levante, per sanció i el segon el dissabte a Paiporta

Ara la directiva de l’Alzira busca un sustitut que palie la important baixa de Cristian Herrera que ha anotat un total de 14 gols durant la curta estada al club del Suñer Picó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here