La Reganyà protagonista a Fitur com a dolç típic d’Alzira

0
531
Isabel Aguilar i Ivan Martinez junt a un forner d’Alzira

En l’edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), s’ha presentat el vídeo de promoció «D’Alzira, la Reganyà» i s’ha realitzat una degustació oberta al públic del dolç de la nostra ciutat.
En la mostra han estat presents per part de l’Ajuntament d’Alzira, la Vice-alcaldessa Isabel Aguilar i el regidor de Desenvolupament Econòmic Ivan Martínez, i ha contat amb la col·laboració del Gremi de Forners i l’Agència municipal IDEA.
En l’edició d’enguany l’oferta de promoció de la nostra ciutat s’ha eixamplat amb aquest producte típic i, a més a més, s’ha donat a conéixer les alternatives per al turisme sostenible que ofereix Alzira: la Biosfira, el mercat ecològic, juntament amb les rutes senderistes, de BTT i la dels Monestirs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here