Alzira autoritzarà a Nou Penalet la nova ubicació proposada per la comissió

0
1835
Fallers de Nou Penalet
Nova ubicació de la falla

La polèmica sorgida l’exercici passat entre la falla Tulell Avinguda i Nou Penalet ha passat a millor vida. L’Ajuntament comunicarà la setmana vinent a la JLF i a la comissió Nou Penalet que accepta la seua proposta d’ubicar la falla en la plaçoleta on confluix en el carrer Xúquer amb Piletes i Pintor Parra, segons ha pogut averiguar Riberaexpress de fons del govern local.

La carpa serà instal.lada en el tram del carrer Xúquer més pròxim a la Plaça Major.

Carla Verdés i Ernesto Chorro
Monument de l’exercici passat

Sembla que el nou lloc reunix les mesures de seguretat adients per a estos casos i al formar part esta zona de la demarcació de la jove comissió fallera, l’espai escollit té tota la pinta de perdurar tot el temps que es mantiga la nova comissió.

Supercontents

«Estem supercontents, la nova ubicació és millor que la de l’any passat al estar més recollideta», declarava el president de Nou Penalet Ernesto Chorro, tot i dependre de la confirmació oficial que rebran els pròxims dies.

L’altra alternativa que barallaren també, com era plantar el monument en la Gran Via de Tulell «la rebutjarem perquè estava allunyada i no la veuria quasi ningú», afegira Chorro que no poodia ocultar la seua satisfacció en haver trobat «el lloc i deal i per sempre» d’una comissió tan jove com els seus components que enguany conten ja amb un total de 73 fallers i falleres davant els 50 de l’any passat en la que iniciaren l’avantura de la 35 comissió fallera d’Alzira.

El pròxim 10 de febrer Nou Penalet presentarà la seua fallera major Carla Verdés Cazaurang, familiar de dos grans exfutbolistas de la UD Alzira; el guardameta Verdés i el davanter Cazaurang.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here