Cristian Herrera a un pas del Castelló no jugarà hui en Paiporta

0
411
Herrera canviarà la camiseta blaugrana per la blanquinegra

El davanter català Cristian Herrera no ha sigut convocat per Fernando Gómez Colomer per jugar esta vesprada (16:30 h) davant el Paiporta en El Palleter, en estar prou avançades les negociacions amb el Castelló.

La directiva blaugrana demanava una compensació econòmica pròxima als 10.000 euros junt a les baixes del davanter blanquinegre Nico, però el fitxatge d’este pel conjunt del Roda complicà les negociacions. A més el dirigents del conjunt de Castàlia apenes oferien, inicialment, uns insuficients 2.000 euros.

En canvi la proposta econòmica castellonenca a Cristian és irresistible, en triplicar-li els emoluments i oferir-li un contracte per dos temporades i mitja.

Però en les últimes hores han augmentat l’oferta econòmica encara que no arriben a la demanda local; «estem tancant l’operació, pel moment és precipitat dir que hi ha acord tot depén d’ells, les nostres peticions les conèixen de sobra» segons ha manifestat hui a Riberaexpress el president de l’Alzira Juan Antonio Sanján.

La directiva blaugrana té previst fer un fitxatge per a la davantera que sustituisca al màxim golejador del grup, però ha deixat clar que «primer em de resoldre el cas de Cristian sense falta la pròxima setmana, i segons com quede ja es plantejarem bucar un sustitut», ha afegit Sanjuán.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here