Caputxins repasa els 75 anys de la seua història en un emotiu acte al Gran Teatre

0
1164
Les falleres majors d’Alzira amb les de Caputxins

La falla Caputxins ha celebrat l’acte commemoratiu del seu 75 aniversari fent un repás a la seua història, recordant a les falleres Majors, falleres Majors Infantils i presidents que han sigut protagonistes de la comissió al llarg dels 75 anys.
Amics, familiars, fallers, falleres, personalitats destacades, Falleres Majors i presidents de les 35 comissions d’Alzira han volgut acompanyar a la falla Caputxins, com també les falleres Majors d’Alzira, Lourdes Burgos i Aitana Carbó, junt a les seues corts d’honor, acompanyades pels vicepresidents de Junta Local Fallera, Vicente Sanmartín i Vicente Juan.
Representant a l’Ajuntament d’Alzira ha estat l’alcalde Diego Gómez, que ha sigut l’encarregat de tancar l’acte, el tinent d’alcalde Fernando Pascual, el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau i els regidors de la corporació municipal José Manuel Hernández i Juanma de la Cámara.
Tampoc han volgut pedre’s l’esdeveniment representants de l’Ajuntament de San Martín de Valdeiglesias, població agermanada amb la falla Caputxins des de fa 25 anys.

L’alcalde, en nom de la corporació, ha felicitat a la gran comunitat fallera de Caputxins, mentre el president Kike Iborra s’ha mostrat agraït pel suport i «el gran esforç realitzat entre tots».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here