Compromís Alzira dona tot el seu suport al regidor d’Agricultura Pep Carreres

0
1061
Pep Carreres

El regidor del govern de progrés d’Alzira, Pep Carreres, el passat dia 13 ja va fer públic el seu posicionament sobre la situació del camp a Alzira, que nosaltres compartim, i que tant ha cabrejat al senyor vicepresident local d’AVA-ASAJA.

Informava Carreres sobre una reunió a la que va convocar a les dependències municipals de l’Ajuntament d’Alzira els representants de les forces de seguretat, Policia Nacional, Policia Autonòmica i Policia Local. A la dita reunió també estaven convidats els membres del Consell Local Agrari que volgueren assistir per fer el seguiment de “l’Operació Camp” sobre els robatoris al camp. Deia el regidor en el seu escrit del dia 13 que en la dita reunió:

 

Segons el portaveu de la Policia Nacional, enguany han disminuït els robatoris respecte a anys anteriors”, en contra del que diu el vicepresident d’AVA-ASAJA.

 

“Així mateix, el portaveu de la Policia Nacional va afirmar que la coordinació entre els tres cossos de seguretat funciona de forma correcta”, cosa que no agrada al vicepresident. S’estima més carregar contra la Policia Local i demanar “brigades rurals”, fins el punt que “el mateix cap de la Policia Local li va comentar que no existien les anomenades «brigades rurals», ni ara ni en el govern anterior, ja que això és del segle passat i ara tot és Policia Local.”

 

Tots els presents escoltaren les declaracions i assentiren positivament. Acte seguit, manifestar la necessitat d’augmentar la dotació policial, tant com siga possible, per poder pal·liar este problema”. Qui ha d’augmentar la dotació de Policia Nacional i permetre que s’augmente la plantilla de Policia local i Autonòmica? El govern de M. Rajoy, senyor vicepresident local d’AVA-ASAJA, cosa que vosté silencia sistemàticament.

 

És de esperar que AVA-ASAJA, membre de la CEOE, discrepe de les polítiques de Compromís al camp i a tots el àmbits perquè representem diferents interessos. No és convenient per a l’interés general dels alzirenys i alzirenyes que l’organització local s’alinee d’una manera tant palesa amb el PP, i no està bé que utilitzen les mateixes paraules que la Sra. Bonig i ens diguen “radicals”.

 

Estem d’acord que l’ordre de conselleria sobre la prohibició de les cremes és matisable i esperem, com  l’Ajuntament espera, una resposta a la seua petició al Consell que suavitze la restricció, i farem el possible perquè els desronyadors puguen treballar i no perden els jornals.

 

Podem discrepar sobre el pes de  l’agricultura ecològica, sobre si triturar és alternativa a la crema de les restes de poda, sobre la partida dedicada a Agricultura als pressupostos, sobre si els camins estan més o menys atesos, però sense alçar la veu i sense desqualificar i assumint cadascú la seua representació.

 

Executiva de Compromís Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here