TSJCV rebutja per segona vegada suspendre de forma cautelar la reversió de l’Hospital d’Alzira a la gestió pública

0
469

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha rebutjat per segona vegada suspendre cautelarment la reversió a la gestió pública del departament de salut de la Ribera, que s’executarà el pròxim 1 d’abril. Així ho ha resolt la secció quinta de la Sala Contenciosa Administratiu del TSJCV en una interlocutòria datada el passat divendres.

En ell, els magistrats rebutgen per segona vegada la petició de la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Ribera Salut II de suspendre cautelarment el procés iniciat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana perquè l’àrea de salut passe a ser gestionada de forma pública a l’esgotar-se el contracte de concessió firmat en 2003.

En la seua resolució, el tribunal explica que;como ja es va posar de manifest en la interlocutòria recorreguda, l’administració demandada ja ha iniciat un pla de treball per a la reversió, per la qual cosa no s’aprecia que haja de prevaldre l’interés de la part actora enfront de l’interés general.

El Tribunal rebutja perquè suspendre el procés de reversió fins a resoldre sobre el fons de l’assumpte. La interlocutòria, de totes les maneres, no és ferma i es pot recórrer en cassació davant del Tribunal Suprem

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here