Alzira consolida el programa d’horts comunitaris

0
373

Este matí, amb la presència del regidor de Medi Ambient, Pep Carreres,  s’ha procedit al sorteig de dos parcel·les que havien quedat lliures en els Horts Comunitaris Municipals de l’Hort de Redal, i a la qual optaven set veïns d’Alzira.

 

L’Ajuntament d’Alzira té habilitades dos zones d’horts comunitaris: La de l’Hort de Redal, a vora riu Xúquer, amb 9 parcel·les  i la de l’Hort de Ros, als peus de la Muntanyeta del Salvador, amb 17.

 

Amb estos horts també és dona un servei social perquè hi ha diverses parcel·les que estan cedides a entitats amb caire social com són Afaradem i l’ONG El Norte Perdido. Però l’interés dels horts comunitaris no sols és social, sinó que també fomenta l’aplicació dels criteris de l’agricultura ecològica a xicoteta escala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here