Compromís per Alzira dona suport al procediment de recuperació de l’Hospital d’Alzira

0
474
Membres de Compromís davant l'Hospital d'Alzira
Membres de Compromís davant l’Hospital d’Alzira

La última assemblea local celebrada recentment va aprovar una proposta de resolució amb la que, des del col·lectiu local de Compromís, donem suport al procediment de recuperació de la gestió pública de l’Hospital de la Ribera.

El text de la resolució aprovada, diu:

“Els habitants d’Alzira i de gran part de la nostra comarca, hem patit un experiment neoliberal, que inicialment se’ns prometé, per part del govern del PP d’aleshores, que tindria una vigència de 10 anys i després revertiria a la gestió pública. Estes manifestacions no sols s’incompliren, sinó que el concert s’amplià per afavorir els interessos econòmics de la empresa concessionària i fins i tot es prolongà. La extemporània actitud de l’empresa concessionària de no admetre la finalització del contracte, absolutament inusual en la contractació pública, junt a les seues maniobres judicials dilatòries, reforça encara més, el nostre suport a la necessitat de la recuperació de la gestió pública directa i d’un estudi en profunditat de  la gestió econòmica i laboral de la empresa. 

 

La recuperació de l’Hospital de la Ribera al sistema públic de gestió, millorarà la qualitat de l’assistència, el nombre de llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors, com es demostra en tots els estudis comparatius entre sistemes de gestió privada i pública en sanitat.”

 

Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here