L’Ajuntament d’Alzira ha augmentat en 234 el nombre d’arbres plantats al 2017

0
477

arbres plantats alziraAl llarg de l’any 2017, la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat diverses actuacions relacionades amb la substitució i la nova plantació d’arbratge al casc urbà de la ciutat, com per exemple reposar arbres en escocells buits per falta de palmeres que van ser afectades pel morrut roig o arbres caiguts pel fort vent i pluges del temporal de desembre del 2016. Estes mesures s’han realitzat en tots els carrers on hi havien escocells buits, i també hem de destacar els escocells de nova creació al carrer Benito Pérez Galdós, al carrer Verge de la Murta, carrer Josep Todolí Cucarella, carrer de Gaietà Gomez España, i altres accions com formar l’alineació de llidoners plantats a la vereda de Galvañón.

Als col·legis Alborxí i Lluís Vives s’han reemplaçat part dels arbres que hi havia, per trobar-se en mal estat. Al mirador de la Muntanyeta s’ha repoblat amb 10 exemplars d’arbres autòctons per tindre ombra i gaudir d’un entorn saludable.

Un total de 234 arbres s’han repartit per tota la ciutat, en diferents ubicacions, carrers, avingudes, places, parcs i centres educatius amb les varietats de Fraxinus ornus, Jacaranda mimosifolia, Metrosidero excelsus, Quercus ilex, Pyrus calleriana, Citrus aurantium, Prunus pisardii, Ligustrum japonica, Tipuanas tipu, Morus fruit-less, Celtis australis, Cinnamomum camphora, Populus alba i Platanus hispanica.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable assegura que “el personal d’este departament ha fet un gran treball i esforç per complir un dels objectius que ens havíem marcat, ampliar el número d’arbres a la nostra ciutat, fer una Alzira més verda, més sostenible, entorns més saludables dins del casc urbà i perifèria. Per tal raó, al llarg de 2018,  continuarem amb este projecte d’omplir de color, vegetació i arbres la nostra ciutat. Crec que els alzirenys i alzirenyes tenen dret a disfrutar d’una ciutat que n’està a l’altura, amb espais d’oci on jugar, llegir, relaxar-se i respirar aire pur i fresc, i amb eixe propòsit estem treballant”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here