Alzira obri el dilluns l’Oficina d’Atenció als Afectats per la regularització cadastral

0
864
L'oficina s'obrirà a La Clau
L’oficina s’obrirà a La Clau

Des del proper dilluns 15 de gener L’Ajuntament d’Alzira posarà en funcionament el pròxim dilluns dia 15 l’Oficina d’Atenció als afectats per la regularització cadastral. L’oficina, ubicada en la Clau, al carrer Rambla 23, atendrà els dubtes i consultes dels alzirenys i alzirenyes durant un mes, fins el 12 de febrer.

Els afectats per la regulació cadastral poden acostar-se a esta oficina, en horari de dilluns, dijous i divendres de 9 a 14 hores, i dimarts i dimecres de 9 a 18 hores ininterrompudament, per informar-se, solucionar qualsevol dubte al respecte i conéixer les possibilitats i facilitats de pagament.

També poden cridar per telèfon a la Clau al telèfon 96 070 43 48.

Regularització cadastral

Durant el mes de desembre, els ciutadans d’Alzira afectats per esta regularització cadastral van rebre un preavís de pagament. Recordem que l’Ajuntament d’Alzira va informar la ciutadania al respecte de les liquidacions de l’Impost dels Béns Immobles, conegut com la contribució urbana, a causa de la regularització cadastral realitzada pel Ministeri d’Hisenda. Una mesura que afecta l’IBI, un impost de competència estatal en el qual els ajuntaments només tenen la recaptació.

El mes de febrer de 2015 l’anterior corporació va demanar al Ministeri una regularització cadastral del terme municipal d’Alzira, per tal d’actualitzar el registre de dades dels immobles que han sigut modificats per ampliació, rehabilitació i canvis d’ús fonamentalment.

Davant de la regularització, l’Ajuntament està obligat per la Llei General Tributària a cobrar estes actualitzacions als afectats amb efectes des de l’any 2013.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here