Acollida multidutinària a la presentació de l’equip de triatló d’Antella

0
579

antella equip triatlóEl Centre Esportiu i Cultural d’Antella va presentar als integrants del seu club de triatló, que competiran al llarg del territori valencià i espanyol en la temporada que comença en breu. L’Auditori Municipal de la localitat va acollir la multitudinària presentació (dirigida per la periodista Amparo Piqueres) d’una entitat que segueix creixent, gràcies sobretot als èxits recollits en anteriors campanyes.

Els membres del club (el Triatló CEC Antella – Frutas Tono) estaran presents en les diferents (i múltiples) proves que organitza el CECA però se situen com a objectius la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana, la primera edició del Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer-Caixa Popular que es va presentar aquesta setmana i visitarà Alzira, Antella, Albalat, Algemesí, Carcaixent i Villanueva de Castellón i, com a experiència, la Copa del Rei. La formació compta amb la direcció tècnica i entrenament del sempitern Jordi Pascual, un dels triatletes amb major èxit d’Espanya en les dues últimes dècades i amb una àmplia preparació universitària en la matèria.

En l’Auditori van anar eixint cares conegudes de triatletes que ja van defensar els colors de l’entitat en anteriors anys, però també noves incorporacions, arribades de diverses localitats de la comarca riberenca. En total, més d’una trentena d’esportistes, entre els quals es troben pràcticament una desena de dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here